thalictrum
Home Tuinontwerp
Tuinaanleg Onderhoud Realisaties Links
Verhuur Agenda Contact
item4

De onderhoudsvrije tuin is een utopie

Geen enkele tuin is onderhoudsvrij, zelfs een tuin die volledig uit sierbestrating en verhardingen bestaat zal onderhoud vragen, mos en onkruid zullen ook hier geduchte spelbrekers zijn. Toch zullen velen onder ons,afhankelijk van hun werksituatie en persoonlijke ingesteldheid opteren voor een onderhoudsarme tuin, terwijl anderen dan weer opteren voor een botanisch juweeltje waarvan het onderhoud volledig wordt uitbesteed. Een zaak is duidelijk : het onderhoud dient in het stadium voorafgaand aan het ontwerp uitgebreid aan bod te komen !

Een tuin leeft en is voortdurend in ontwikkeling

Onder invloed van de seizoenen is een tuin voortdurend in ontwikkeling, alleen dankzij een gedegen onderhoud blijft uw tuin mooi en kan hij verder uitgroeien.

Tuinen Deroo voorziet in een algemene nazorg van A tot Z of kan ook meer specifieke onderhoudswerkzaamheden die u zelf niet ziet zitten van u overnemen. Goed onderhoud geeft uw tuin die prachtige uitstraling die hij verdient !

Onze algemene nazorg bestaat voornamelijk uit het grasmaaien, verticuteren, prikken, bezanden , doorzaaien en bemesten van de grasvelden, het snoeien en verzorgen van hagen en heggen, vijveronderhoud onkruidbestrijding en onderhoud van vasteplantenborders.

Meer specifieke taken zijn o.a.

- Bodemsanering voor bomen met effectieve micro-organismen ( Pireco, Oenosan, Em )

- Vijveronderhoud van A tot Z (bladeren verwijderen, planten delen, zuurstofplanten uitdunnen, vervangen en reinigen van filters en reinigen van pompen, waterkwaliteit analyseren en verbeteren.

item3
img6431
p1120943
item1