thalictrum
Home Tuinontwerp
Tuinaanleg Onderhoud Realisaties Links
Verhuur Agenda Contact

Bodemsanering en boomrevitalisatie

Door ongunstige klimatologische omstandigheden, gebrekkige voedingsbodem en slechte standplaats kan ook een boom heel wat aan vitaliteit inboeten. Gele bladeren, te vroege bladval en een slechte groei zijn een aantal opvallende gebreken.

Bij storende boomdeficienties behandelen wij met de patienten op 3 curatieve manieren.

1. Behandeling met Pireco Boom-Vitaliteit, een middel met sterke vitaliteit verbeterende kruidenconcentraties in vloeibare substantie op basis van water en soja olie. Het product kan worden toegediend door middel van strooien, bodeminjectie, spuiten of aangieten. Hiernaast ziet u een toepassing door bodeminjectie, de opneembare moleculen verbinden zich met de wortels van de plant en de gronddeeltjes waardoor de bodemomgeving weer gezond zal worden. Hierdoor verbetert ook de voedingsopname en assimilatie.

 

2. Behandeling met Oenosan : een kalkmeststof met gemicroniseerd calciet (verbrijzelde dolomietrotsen), het poeder wordt in combinatie met water op het bladerdak gespoten. Oenosan verstevigd de celmembranen en verhoogt het immuniteitsysteem. Bovendien activeert het product tevens de fotosynthese en dus ook de groei van bladeren en vruchten.

 

3. Behandeling met EM (effectieve Micro-organismen), een in Japan ontwikkelde methode waarbij nuttige micro-organismen de bodemvruchtbaarheid verbeteren en ziekteverwekkende microben onderdrukken.

pireco
item1